Emmy Ödülleri, Aşı Kanıtına Ek Olarak Negatif COVID Testi Gerektirecek - Bildiğim Kadar
Sinema ve Dizi

Emmy Ödülleri, Aşı Kanıtına Ek Olarak Negatif COVID Testi Gerektirecek

<
the emmys covid test
Written by admin
ca timesbrightspotcdn

Dünya çapında bir salgın sırasında ödül sezonunun geri kalanında olduğu gibi, Emmy Ödülleri bu yıl biraz farklı görünecek ve farklı şeyler gerektirecek. Son teslim tarihi, bu yılki Primetime ve Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri için tüm katılımcıların etkinliğe katılmak için yalnızca COVID-19’a karşı aşı kanıtı sunmalarının değil, aynı zamanda etkinlikten sonraki iki gün içinde alınan negatif bir COVID testinin de gerekli olacağını bildiriyor. Dört törene ayrılan ödüller, şimdiden adaylara ve kişi başına tek bir davetliye sınırlı katılım sağladı.

Delta varyantı, California’nın canlı etkinlikler için yeniden açılma planlarını engellediği için, Televizyon Akademisi, törenlerin gereksinimleri karşılamasını ve gelecek ay gerçekleştiğinde ilgili herkes için güvenli olmasını sağlamak için Los Angeles County sağlık yetkilileriyle birlikte çalışıyor. Aşı kayıtlarının yanı sıra bir PCR testinin istenmesi, Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nun bitişiğindeki klimalı bir çadırda dört törenin tümünün düzenlenmesi de dahil olmak üzere Akademi tarafından alınan bir dizi güvenlik önleminin sonuncusudur.

Hangi tören adaylarının katıldıklarına bağlı olarak, negatif PCR testinin tarihi değişir. 11 Eylül’deki Yaratıcı Sanatlar törenine katılanların testlerinin 9 Eylül’de veya sonrasında negatif çıkması gerekir. 12 Eylül törenlerinden herhangi biri için tarih 10 Eylül’de veya daha sonradır ve 19 Eylül’deki primetime töreni için — bir izleyici görecek – testler 17 Eylül’de veya sonrasında negatif çıkmalı.

Akademi ayrıca COVID düzenlemelerini telafi etmek için bir dizi ödül kategorisini değiştirdi. Başlangıçta 12 Eylül Yaratıcı Sanatlar törenlerinden birinde duyurulacak olan Olağanüstü Çeşitlilik Eskiz Serisi ve Olağanüstü Çeşitlilik Özel (Canlı) kategorileri şimdi 19 Eylül’deki ilk yayın sırasında duyurulacak.

73. Primetime Emmy Ödülleri, 19 Eylül’de saat 17:00’de CBS ve Paramount+’da yayınlanacak. PT/08:00 ET. Üç Yaratıcı Sanatlar seremonisinin tamamı, primetime töreninden önce 18 Eylül’de FXX’de yayınlanacak uzun bir gösteride düzenlenecek.

İçeriği Oyla!

Bir önceki yazımız olan Elizabeth Banks'in "Cocaine Bear" Filminin Başrol Oyuncuları, İnanılmaz Logosunu Tanıttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

About the author

admin